Project

General

Profile

Bug #6630

Set Defaults for Graphs - Traffic/WAN + Packets/WAN doesn't work

Added by Jordan Heinz 8 months ago. Updated 2 months ago.

Status:
Resolved
Priority:
Low
Assignee:
Category:
RRD Graphs
Target version:
Start date:
07/19/2016
Due date:
% Done:

0%

Affected version:
2.3.x
Affected Architecture:

Description

Tested on two installations.

2.3.2-DEVELOPMENT (amd64)
built on Mon Jul 18 13:42:01 CDT 2016
FreeBSD 10.3-RELEASE-p5

2.3.2-DEVELOPMENT (amd64)
built on Sun Jul 17 05:23:49 CDT 2016
FreeBSD 10.3-RELEASE-p5

When I go to Monitoring & set the Left Axis as Traffic/WAN & the right axis as Packets/WAN & hit Update Graph it works. When I go to Advanced & hit Set as Defaults.. it goes back to just left axis Traffic/WAN. I tried various combinations & it doesn't seem to like Packets. I was hoping to be able to set my default as Traffic/WAN & Packets/WAN.

History

#1 Updated by Jared Dillard 8 months ago

  • Category set to RRD Graphs
  • Status changed from New to Assigned
  • Assignee set to Jared Dillard
  • Target version set to 2.4.0
  • Affected version set to 2.3.2

#2 Updated by Chris Buechler 8 months ago

  • Affected version changed from 2.3.2 to 2.3.x

#3 Updated by Jared Dillard 2 months ago

  • Status changed from Assigned to Feedback

This is not longer an issue. It must have been fixed in a previous commit.

#4 Updated by Malcolm Hussain-Gambles 2 months ago

Not seeing this issue either, Set as Defaults is working fine for me too.

#5 Updated by Renato Botelho 2 months ago

  • Status changed from Feedback to Resolved

Also available in: Atom PDF