Project

General

Profile

Bug #10487

Telegraf package not sending logs to influxdb server

Added by Anonymous 3 months ago. Updated 2 months ago.

Status:
New
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
Telegraf
Target version:
-
Start date:
04/21/2020
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Affected Version:
2.4.5
Affected Architecture:
arm64

Description

On SG-1100, running 2.4.5-RELEASE, with pfSense-pkg-Telegraf-0.9_3, the Telegraf package does not function as expected.

The package does not send to influxdb server as you would expect.

The following messages are sent to the system log:

Apr 20 19:22:37 pfSense kernel: pid 45922 (telegraf), jid 0, uid 0: exited on signal 4 (core dumped)
Apr 20 19:22:41 pfSense kernel: pid 51133 (telegraf), jid 0, uid 0: exited on signal 4 (core dumped)
Apr 20 19:22:45 pfSense kernel: pid 51426 (telegraf), jid 0, uid 0: exited on signal 4 (core dumped)
Apr 20 19:22:49 pfSense kernel: pid 57448 (telegraf), jid 0, uid 0: exited on signal 4 (core dumped)
Apr 20 19:22:53 pfSense kernel: pid 69515 (telegraf), jid 0, uid 0: exited on signal 4 (core dumped)
Apr 20 19:22:57 pfSense kernel: pid 88273 (telegraf), jid 0, uid 0: exited on signal 4 (core dumped)
Apr 20 19:23:01 pfSense kernel: pid 93829 (telegraf), jid 0, uid 0: exited on signal 4 (core dumped)

Screenshots attached.

Telegraf_service_running.png (18.1 KB) Telegraf_service_running.png Anonymous, 04/21/2020 01:04 PM
tcpdump_no_traffic.png (12.3 KB) tcpdump_no_traffic.png Anonymous, 04/21/2020 01:04 PM
pfsense_telegraf_parameter.png (31.5 KB) pfsense_telegraf_parameter.png Anonymous, 04/21/2020 01:04 PM

History

#1 Updated by Joseph jk 2 months ago

I confirm that I encounter the same issue with telegraf version 0.9_3 and pfsense 2.4.5 (on a Netgate SG-1100) device

Also available in: Atom PDF