Project

General

Profile

Actions

Bug #13903

closed

PPPoE Server address input validation is incorrectly allowing IPv6

Added by Danilo Zrenjanin over 1 year ago. Updated 8 months ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
PPPoE Server
Target version:
Start date:
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Plus Target Version:
23.09
Release Notes:
Default
Affected Version:
2.6.x
Affected Architecture:

Description

PPPoE server allows entering IPv6 address in the Server Address and Remote Address Range fields, but the Subnet mask drop-down menu is limited to IPv4 subnet mask only.

Actions #1

Updated by Jim Pingle over 1 year ago

  • Plus Target Version changed from 23.05 to 23.09
Actions #2

Updated by Jim Pingle 11 months ago

  • Assignee set to Jim Pingle
Actions #3

Updated by Jim Pingle 11 months ago

  • Subject changed from PPPoE server allows entering IPv6 address to PPPoE Server address input validation is incorrectly allowing IPv6
  • Status changed from New to In Progress

Looks like it should be IPv4 only so I've fixed the input validation to restrict it to IPv4

I also corrected a mismatched field name in the input validation text.

Actions #4

Updated by Jim Pingle 11 months ago

  • Target version changed from CE-Next to 2.8.0
Actions #5

Updated by Jim Pingle 11 months ago

  • Status changed from In Progress to Feedback
  • % Done changed from 0 to 100

Fixed by 9d0cd39f3be509ca0fd46119777bedd1954802c4 (typo'd the issue ID on there)

Actions #6

Updated by Danilo Zrenjanin 10 months ago

  • Status changed from Feedback to Resolved

The patch fixes the reported issue.

I am marking this case resolved.

Actions #7

Updated by Jim Pingle 8 months ago

  • Target version changed from 2.8.0 to 2.7.1
Actions

Also available in: Atom PDF