Project

General

Profile

Feature #1630

lagg ALTQ support

Added by Matt Crook about 9 years ago. Updated almost 7 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
Traffic Shaper (ALTQ)
Target version:
-
Start date:
06/30/2011
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:

Description

when you go to use the wizard "traffic_shaper_wizard_multi_lan.xml" when you are using lagg for your lan, it won't let me start the wizard, says "You do not have 1 of local interfaces!" when I clearly do. This issue doesn't happen when not using lagg.

Could you please fix this?

Best wishes,
Matt

PS: problem lays as well with the "traffic_shaper_wizard_multi_all.xml" haven't tried any others

History

#1 Updated by Chris Buechler about 9 years ago

  • Category set to Traffic Shaper (ALTQ)
  • Target version set to 2.1
  • Affected Version set to 2.0

I don't believe lagg supports ALTQ which is why, it's not as simple as showing that interface.

#2 Updated by Matt Crook about 9 years ago

Chris Buechler wrote:

I don't believe lagg supports ALTQ which is why, it's not as simple as showing that interface.

Alright, right now, I have a band-aid solution of using pipes to limit the download speeds.... thanks for the quick reply, when will version 2.0 come out of RC and version 2.1 started?

PS: keep up the good work with the updates

#3 Updated by Chris Buechler over 8 years ago

  • Tracker changed from Bug to Feature
  • Subject changed from Traffic Shaper wizard not seeing Lagg Lan interface to lagg ALTQ support
  • Target version deleted (2.1)
  • Affected Version deleted (2.0)

#4 Updated by Chris Buechler almost 7 years ago

  • Status changed from New to Resolved

fixed a while ago

Also available in: Atom PDF