Project

General

Profile

Bug #1666

OpenVPN interface doesn't get added to bridge after reboot

Added by Joost van den Broek almost 8 years ago. Updated over 7 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
Interfaces
Target version:
Start date:
07/11/2011
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Affected Version:
2.0
Affected Architecture:
i386

Description

When using an interface assigned to an OpenVPN tap interface in a bridge, it won't be added correctly after rebooting. Probably it tries to add the interface before OpenVPN has started up. After booting and re-assigning the bridge interfaces, it works as expected until next reboot.

Associated revisions

Revision bf17eb72 (diff)
Added by Ermal Luçi almost 8 years ago

Fixes #1666. For OpenVPN interfaces always check if part of bridge or not.

Revision 5237d356 (diff)
Added by Ermal Luçi almost 8 years ago

Fixes #1666. For OpenVPN interfaces always check if part of bridge or not.

Revision 737dbc05 (diff)
Added by Ermal Luçi over 7 years ago

Fixes #1666. Check if the interface needs to be added to a bridge during rc.newwanip as well.

Revision 8614f335 (diff)
Added by Ermal Luçi over 7 years ago

Fixes #1666. Check if the interface needs to be added to a bridge during rc.newwanip as well.

History

#1 Updated by Ermal Luçi almost 8 years ago

  • Status changed from New to Feedback
  • % Done changed from 0 to 100

#2 Updated by Ermal Luçi almost 8 years ago

#3 Updated by Joost van den Broek almost 8 years ago

Tried the latest snapshot which contains this patch, but still doesn't get the OVPN interface added to the bridge after booting. Assigning it again manually temporary fixes it.

#4 Updated by Chris Buechler almost 8 years ago

  • Status changed from Feedback to New
  • Affected Version set to 2.0

#5 Updated by Ermal Luçi over 7 years ago

  • Status changed from New to Feedback

Please try again newest snapshots

#6 Updated by Ermal Luçi over 7 years ago

#7 Updated by Ermal Luçi over 7 years ago

#8 Updated by Joost van den Broek over 7 years ago

Seems to be fixed with latest snapshot, thanks.

#9 Updated by Chris Buechler over 7 years ago

  • Status changed from Feedback to Resolved

thanks

Also available in: Atom PDF