Project

General

Profile

Bug #2209

PPPoE MTU is not correctly set from values on interfaces.php

Added by Chris Buechler over 7 years ago. Updated about 6 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
High
Assignee:
-
Category:
Interfaces
Target version:
Start date:
02/17/2012
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Affected Version:
2.0
Affected Architecture:

Description

Setting the MTU on interfaces.php is ignored, and overridden by what's configured on the PPP instead. What's set by interfaces.php should be used, and should set what's set on the PPP, rather than ignored.

Associated revisions

Revision e39b6feb (diff)
Added by Ermal Luçi almost 7 years ago

Fixes #2209. Obey the mtu value set on the interfaces.php page. Though this value will be overwritten if there is a configuration under PPP settings tab. Maybe a good idea is to set MRU at the same value if not set?

Revision 6805d2d2 (diff)
Added by Ermal Luçi almost 7 years ago

Fixes #2209. Obey the mtu value set on the interfaces.php page. Though this value will be overwritten if there is a configuration under PPP settings tab. Maybe a good idea is to set MRU at the same value if not set?

History

#1 Updated by Chris Buechler over 7 years ago

  • Description updated (diff)
  • Category set to Interfaces

#2 Updated by Chris Buechler over 7 years ago

  • Subject changed from PPPoE MTU is not correctly set to PPPoE MTU is not correctly set from values on interfaces.php

#3 Updated by Chris Buechler about 7 years ago

  • Target version set to 2.1

#4 Updated by Ermal Luçi almost 7 years ago

  • Status changed from New to Feedback
  • % Done changed from 0 to 100

#5 Updated by Ermal Luçi over 6 years ago

#6 Updated by Chris Buechler about 6 years ago

  • Status changed from Feedback to Resolved

Also available in: Atom PDF