Project

General

Profile

Bug #4705

Language selection is not functional

Added by Jim Pingle about 4 years ago. Updated almost 4 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Category:
Web Interface
Target version:
Start date:
05/15/2015
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Affected Version:
2.2.3
Affected Architecture:
All

Description

Selecting a different language under System > General Setup has no effect. Selecting an alternate language and then pressing save does not change the language, nor does it change after a reboot.

Tested on a current 2.2.3 snapshot.

Assigning to Renato per his request.

Associated revisions

Revision 5f61deb3 (diff)
Added by Renato Botelho almost 4 years ago

Re-generate broken .mo files, it fixes #4705

Revision 7a923e09 (diff)
Added by Renato Botelho almost 4 years ago

Re-generate broken .mo files, it fixes #4705

History

#1 Updated by Jim Pingle about 4 years ago

  • Status changed from New to Confirmed

#2 Updated by Renato Botelho almost 4 years ago

  • Status changed from Confirmed to Feedback
  • % Done changed from 0 to 100

#4 Updated by Chris Buechler almost 4 years ago

  • Status changed from Feedback to Confirmed

Turkish works now, though selecting PT-br still leaves you with English.

#5 Updated by Renato Botelho almost 4 years ago

  • Status changed from Confirmed to Feedback

I moved it to UTF-8, it's working now.

For reference 6b42b02cc0 a3918e5999 and 10a1c51d87

#6 Updated by Chris Buechler almost 4 years ago

  • Status changed from Feedback to Resolved

fixed

Also available in: Atom PDF