Project

General

Profile

Bug #835

Captive portal non redirecting correctly when logout popup is enabled

Added by Francesco Acchiappati almost 9 years ago. Updated over 8 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Low
Assignee:
-
Category:
Captive Portal
Target version:
Start date:
08/21/2010
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Affected Version:
2.0
Affected Architecture:

Description

If the captive portal option for the logout popup is enabled when the users logs in he's not redirected to the typed or forced url, but it's redirected to the captive portal login page again.

it's not preventing the user from surfing the web.

History

#1 Updated by Ermal Luçi almost 9 years ago

Please post more info to investigate this.

#2 Updated by Chris Buechler almost 9 years ago

This sounds like something Jim fixed recently if I recall, if the logout pop up was enabled it wouldn't use the redirect URL. Francesco, are you on the latest snapshot?

#3 Updated by Ermal Luçi almost 9 years ago

I fixed that issue. That is why i am requesting more info.

#4 Updated by Francesco Acchiappati almost 9 years ago

I was on the daily snapshot when i tested this, i'm going to udate to today snapshot and check again

i'll post the xml this evening when i get home.
it's a test firewall so i'm not using it here at work.

#5 Updated by Erik Fonnesbeck over 8 years ago

  • Status changed from New to Feedback

This was related to #836, so it should also be fixed.

#6 Updated by Chris Buechler over 8 years ago

  • Status changed from Feedback to Resolved

Also available in: Atom PDF