Project

General

Profile

Bug #9002

[Interfaces :: WAN :: PPPoE] The service name contains invalid characters

Added by Bouke Henstra over 2 years ago. Updated over 2 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
Interfaces
Target version:
Start date:
10/04/2018
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Plus Target Version:
Release Notes:
Default
Affected Version:
2.4.4
Affected Architecture:
amd64

Description

I am able to add a colon in the "service name" when I configure "PPPoE" using the "Setup Wizard".

I am not able to change settings under "WAN :: PPPoE" when the colon is present ("Service Name").

The colon is compulsory. My connection does not work without this colon.

bug-pic-2-of-2.png (61.8 KB) bug-pic-2-of-2.png Settings Bouke Henstra, 10/04/2018 05:41 AM
bug-pic-1-of-2.png (51.2 KB) bug-pic-1-of-2.png Error message Bouke Henstra, 10/04/2018 05:41 AM

Associated revisions

Revision dac4cd09 (diff)
Added by Steve Beaver over 2 years ago

Fixed #9002 - PPPoE Service Name may contain ':'

Revision 050599fa (diff)
Added by Steve Beaver over 2 years ago

Fixed #9002 - PPPoE Service Name may contain ':'

(cherry picked from commit dac4cd09699bdafa5bcf1cf7b699438e5f669b26)

History

#1 Updated by Steve Beaver over 2 years ago

  • Status changed from New to 13
  • Assignee set to Steve Beaver
  • Target version set to 2.4.4-p1

#2 Updated by Steve Beaver over 2 years ago

  • Status changed from 13 to Feedback

Service name may now contain ':' (and other non-alphanumerics)

#3 Updated by Steve Beaver over 2 years ago

  • % Done changed from 0 to 100

#4 Updated by Bouke Henstra over 2 years ago

Steve Beaver wrote:

Service name may now contain ':' (and other non-alphanumerics)

I just edited the file on my firewall and I can change the options now. Including a colon works fine now. Many thanks.

#5 Updated by Steve Beaver over 2 years ago

  • Status changed from Feedback to Resolved

Also available in: Atom PDF