Project

General

Profile

Actions

Bug #170

closed

Shaper multi-all wizard doesn't work

Added by Chris Buechler about 12 years ago. Updated about 12 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
Traffic Shaper (ALTQ)
Target version:
Start date:
11/20/2009
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Plus Target Version:
Release Notes:
Affected Version:
2.0
Affected Architecture:

Description

After entering the number of WAN and LAN connections at the first screen of the multi-all shaper wizard, it comes back with "You need to specify the number of connections." and it is not possible to proceed.

Actions #1

Updated by Ermal Luçi about 12 years ago

  • Status changed from New to Feedback

Resolved.

Actions #2

Updated by Chris Buechler about 12 years ago

  • Status changed from Feedback to Resolved

this is resolved

Actions #3

Updated by Chris Buechler about 12 years ago

  • Status changed from Resolved to New

I take that back - that particular issue was fixed, but this wizard is still broken. Go through it, fill in interface and speed values leaving everything else at defaults, and at the end you get:
Fatal error: Class 'altq_root_queue' not found in /usr/local/www/wizards/traffic_shaper_wizard_multi_all.inc on line 960

Actions #4

Updated by Ermal Luçi about 12 years ago

  • Status changed from New to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100
Actions #5

Updated by Chris Buechler about 12 years ago

  • Status changed from Resolved to New

still doesn't work.

now:
Fatal error: Call to undefined function enable_rrd_graphing() in /usr/local/www/wizards/traffic_shaper_wizard_multi_all.inc on line 601

Actions #6

Updated by Ermal Luçi about 12 years ago

  • Status changed from New to Resolved
Actions #7

Updated by Chris Buechler about 12 years ago

this is fixed

Actions

Also available in: Atom PDF