Project

General

Profile

Actions

Bug #1839

closed

No Quality RRD Graph w/ Non-Default Frequency Probe

Added by NOYB NOYB almost 13 years ago. Updated over 9 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
-
Target version:
-
Start date:
09/03/2011
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Plus Target Version:
Release Notes:
Affected Version:
Affected Architecture:

Description

Setting Gateway Frequency Probe (System - Routing) to a non-default value, say 10 seconds, causes the RRD Quality graph to stop populating with data.

The gateway monitor pinging still works though with the non-default frequency probe setting as expected.

LAN interface gateway monitor enable.
WAN interface gateway monitor disabled.

2.0-RC3 (i386)
built on Thu Sep 1 18:11:23 EDT 2011

Actions #1

Updated by NOYB NOYB almost 13 years ago

RRD Graphs: Quality

Works with Probe Frequency (System - Routing) set at default (empty), 1, 2, 3, and 9 (probably 4, 5, 6, 7, 8 also).

But when Probe Frequency set at 10, the Quality graph ceases to populate with data.

Monitor pinging still occurs as expected at a 10 interval.

Changing back down to 9 and once again Quality graph gets populated with data.

LAN interface gateway monitor enabled.
WAN interface gateway monitor disabled.

2.0-RC3 (i386)
built on Fri Sep 2 14:17:09 EDT 2011

Actions #2

Updated by Chris Buechler over 9 years ago

  • Status changed from New to Closed

I can't find any frequency that doesn't work, this has been fixed at some point in the mean time.

Actions

Also available in: Atom PDF