Project

General

Profile

Bug #5610

Themes not applied for pkgs in subfolder of wwwroot

Added by BBcan177 . over 3 years ago. Updated over 3 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Category:
Web Interface
Target version:
Start date:
12/07/2015
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Affected Version:
2.3
Affected Architecture:

Description

Only the default theme works for packages that use a subfolder of wwwroot (ie: /usr/local/www/pfblockerng).
None of the new themes (ie: Dark) are being applied to those subfolders.

Associated revisions

Revision 1a3300af (diff)
Added by Steve Beaver over 3 years ago

Fixed #5610 by adding leading / to path

History

#1 Updated by Chris Buechler over 3 years ago

  • Subject changed from Themes for pkgs in subfolder of wwwroot to Themes not applied for pkgs in subfolder of wwwroot
  • Status changed from New to Confirmed
  • Affected Version set to 2.3

#2 Updated by Steve Beaver over 3 years ago

  • Status changed from Confirmed to Feedback
  • Assignee set to Chris Buechler

Fixed by adding leading / to path

#3 Updated by Steve Beaver over 3 years ago

  • % Done changed from 0 to 100

#4 Updated by BBcan177 . over 3 years ago

Submitted fix did not resolve the issue. It works with the following change in head.inc on line 75 and adding the full path.

if (file_exists("/usr/local/www/bootstrap/css/" . $config['system']['webgui']['webguicss'])) {

#5 Updated by BBcan177 . over 3 years ago

This can be closed now.

#6 Updated by Steve Beaver over 3 years ago

  • Status changed from Feedback to Closed

Fixed in head.inc and in system.php for testing.
php files copied to www/test and tested OK from there.

Also available in: Atom PDF