Project

General

Profile

Bug #7081

Search Domains not populating from RA using SLAAC

Added by Matthew Fine 6 months ago. Updated 6 months ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
radvd
Target version:
Start date:
01/05/2017
Due date:
% Done:

100%

Affected version:
2.3.2
Affected Architecture:

Description

When I enter nameservers in the DNS list for Router Advertisements in unmanaged mode the client will populate with those nameservers, however, when I enter domains into the "Domain search list" field the client will not populate Search Domains. I have tried this on a MacBook.

Here is the config in /var/etc/radvd.conf
  1. Automatically Generated, do not edit
  2. Generated for DHCPv6 Server _vip56fb2037f0e78
    interface igb0_vlan33 {
    AdvSendAdvert on;
    MinRtrAdvInterval 5;
    MaxRtrAdvInterval 20;
    AdvLinkMTU 1500;
    AdvDefaultPreference high;
    prefix 2610:160:11:33::/64 {
    DeprecatePrefix off;
    AdvOnLink on;
    AdvAutonomous on;
    AdvRouterAddr on;
    AdvValidLifetime 86400;
    AdvPreferredLifetime 14400;
    };
    route ::/0 {
    RemoveRoute on;
    };
    RDNSS 2610:160:11:33::2 2610:160:11:33::3 { };
    DNSSL netgate.com { };
    };

Associated revisions

Revision 1794ecbb
Added by Jim Pingle 6 months ago

Handle the RA Search Domain List when writing out the RADVD config. Fixes #7081

History

#1 Updated by Jim Pingle 6 months ago

  • Target version set to 2.4.0

The field "radomainsearchlist" in the GUI is not referenced anywhere in the backend. Needs some research/testing

#2 Updated by Jim Pingle 6 months ago

  • Status changed from New to Feedback
  • % Done changed from 0 to 100

#3 Updated by Jim Pingle 6 months ago

  • Status changed from Feedback to Resolved

Works

Also available in: Atom PDF