Project

General

Profile

Bug #1006

XMLRPC sync from the CLI as well as the UI Fail on error conditions

Added by Seth Mos over 8 years ago. Updated over 8 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
CARP
Target version:
Start date:
11/11/2010
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Affected Version:
2.0
Affected Architecture:

Description

When the backup doesn't allow connecting to the webui there should be a timeout event.
Instead we have this.

[2.0-BETA4][]/etc(10): /etc/rc.filter_synchronize

Fatal error: Call to a member function faultCode() on a non-object in /etc/rc.filter_synchronize on line 189

This is also visible as only a beginning XMLRPC sync event in the system logs, but no finish or error message at all.

Associated revisions

Revision b878ad36 (diff)
Added by Ermal Luçi over 8 years ago

Ticket #1006. Make sure to interpret the response as needed. First check if we got 0 and then check if we have a faultCode().

Revision 55910da7 (diff)
Added by Ermal Luçi over 8 years ago

Tighten check even more. Ticket #1006.

History

#1 Updated by Seth Mos over 8 years ago

To be more specific, if the Master if configured for https and the slave for http this causes a 0 length response that the xmlrpc library can't make heads or tails of.

This leads me to believe that this is a long lasting existing bug that wasn't discovered before.

#2 Updated by Ermal Luçi over 8 years ago

  • Status changed from New to Feedback

I committed a fix for the error reported.
The solution for the other is to ask the people to input the protocol of the other system ie http, https!

#3 Updated by Chris Buechler over 8 years ago

  • Status changed from Feedback to Resolved

Also available in: Atom PDF