Project

General

Profile

Actions

Bug #11759

open

Traffic graphs on dashboard double upload on pppoe links

Added by net blues about 1 year ago. Updated 5 months ago.

Status:
New
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
Dashboard
Target version:
-
Start date:
03/31/2021
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Plus Target Version:
Release Notes:
Default
Affected Version:
2.5.0
Affected Architecture:
amd64

Description

This is a long standing issue, also existing on previous versions
When looking at graphs, upload traffic appears at exact double speed compared to the physical lan interface it is bound to.

Happens always, See screenshot

Physical interface graph is the correct one.


Files

Screenshot_2.png (28 KB) Screenshot_2.png net blues, 03/31/2021 01:25 AM
clipboard-202112090727-jibt1.png (17.7 KB) clipboard-202112090727-jibt1.png net blues, 12/08/2021 11:27 PM
Actions #1

Updated by Viktor Gurov 6 months ago

no such issue on 22.01.a.20211130.0600
Traffic graphs show the correct speed

Actions #2

Updated by net blues 5 months ago

Viktor Gurov wrote in #note-1:

no such issue on 22.01.a.20211130.0600
Traffic graphs show the correct speed

Unfortunately the issue is not resolved

Current Base System
2.6.0.a.20211205.0600

Actions #3

Updated by net blues 5 months ago

It happens when comparing pppoe traffic and physical interface. Physical shows correct values.

Actions #4

Updated by Viktor Gurov 5 months ago

net blues wrote in #note-3:

It happens when comparing pppoe traffic and physical interface. Physical shows correct values.

pfSense version?

maybe related to #11872

Actions

Also available in: Atom PDF