Project

General

Profile

Bug #1197

Cannot log into the web interface using Opera Internet Browser v11

Added by N L over 8 years ago. Updated over 8 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
Web Interface
Target version:
Start date:
01/14/2011
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Affected Version:
2.0
Affected Architecture:
i386

Description

This issue arises when attempting to log into the web interface using the Opera Internet Browser (version 11 tested). The login page is displayed properly, but when credentials are correctly entered, the page just reloads with blank username and password fields. I have been unable to successfully log into the web interface through the Opera browser. Firefox and Internet Explorer both work as expected, however.

Version: 2.0-BETA5 (i386)
built on Tue Jan 11 05:46:49 EST 2011

History

#1 Updated by Jim Pingle over 8 years ago

  • Status changed from New to Feedback

It works fine in Opera 11 on Windows and FreeBSD for me. Has since Opera 11 released.

#2 Updated by N L over 8 years ago

Jim P wrote:

It works fine in Opera 11 on Windows and FreeBSD for me. Has since Opera 11 released.

Any ideas?

#3 Updated by Chris Buechler over 8 years ago

Works fine in Opera 11 on Windows for me too.

N L wrote:

Any ideas?

Your Opera is broken? :)

#4 Updated by Jim Pingle over 8 years ago

Post in the forum and see if anyone else has any ideas there, or if anyone else has the same experience.

Also, if you have loaded any plugins or addons, try disabling them. The usual bits also apply, clear cookies, cache, etc.

#5 Updated by N L over 8 years ago

I got it working after a some additional trial and error. I updated the site preferences for the pfsense web interface page to allow all pop-ups, and changed the plugins options to only run plugins on demand. I also cleared the history. When I reopened opera and opened the web interface, I was given the certificate acceptance dialog box this time and was able to accept it and gain access.

Sorry to trouble the project with this bogus bug.

#6 Updated by Jim Pingle over 8 years ago

  • Status changed from Feedback to Closed

Thanks for letting us know what it was. At least it will be on here for others to see (and find via Google) if they hit a similar issue.

Also available in: Atom PDF