Project

General

Profile

Actions

Bug #2253

closed

Quality Graphs not generated after 'Reset RRD Data'

Added by chris b. over 9 years ago. Updated over 9 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
RRD Graphs
Target version:
Start date:
03/01/2012
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Plus Target Version:
Release Notes:
Affected Version:
2.1
Affected Architecture:

Description

I found that on 2.0.1, after a 'Reset RRD Stats' quality graphs are not being generated anymore.
This can be rectified by going to Gateways, click edit on any you want, and then simply hit save again.

Behaviour can be reliably reproduced on 2 boxes on my end.

Actions #1

Updated by chris b. over 9 years ago

I should add that I have a static WAN IP.

Actions #2

Updated by Seth Mos over 9 years ago

  • Category set to RRD Graphs
  • Assignee set to Darren Embry
  • Target version set to 2.1
  • Affected Version set to 2.1

This needs to call setup_gateways_monitor() in after enable_rrd_graphing() to fix.

Actions #3

Updated by Darren Embry over 9 years ago

  • Status changed from New to Assigned
  • % Done changed from 0 to 90

I've implemented the fix in 0637b0a9. Let's see if graphs get populated again...

Actions #4

Updated by Darren Embry over 9 years ago

  • Status changed from Assigned to Resolved
  • % Done changed from 90 to 100

Cool, the one-minute graph is refreshing. Marking as resolved.

Actions #5

Updated by Darren Embry over 9 years ago

Cool, the one-minute graph is refreshing

by which I don't mean scintillating or interesting. :-)

Actions

Also available in: Atom PDF