Project

General

Profile

Bug #476

Packages sometimes get empty <config/> which breaks saving.

Added by Jim Pingle about 9 years ago. Updated almost 9 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
Package System
Target version:
Start date:
04/04/2010
Due date:
% Done:

70%

Estimated time:
Affected Version:
All
Affected Architecture:

Description

It seems to be limited primarily to Squid's caching tab (<squidcache> package info) so far, but somehow certain users are getting a <config/> tag under <squidcache> and then none of their settings appear to save. They do save, repeatedly added in like array entries, but the <config/> tag stays as the first entry and thus is the only one that appears when editing the package's settings. This problem exists on 2.0 and 1.2.x, but seems to be happening more to people on 2.0.

This seems to be related to the classic OpenVPN blank server entry issue on 1.2.x as well.

I added some code in changeset a2a7f74df4bb65fc173bf0da72a423f7600bd091 that will check for this situation and remove the entry that results in an empty <config/> tag, and it seems to solve the issue. I'm making this ticket to track the issue in case that doesn't fully fix it, and in case this change causes problems in other packages.

I'm aware that this is treating the symptom and not the disease, but this will at least resolve it until I can locate the root source of the problem.

History

#1 Updated by Chris Buechler almost 9 years ago

  • Status changed from Feedback to Resolved

Also available in: Atom PDF