Project

General

Profile

Bug #5030

system_authservers.php missing LDAP "Initial Template"

Added by Chris Buechler over 3 years ago. Updated over 3 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Target version:
-
Start date:
08/26/2015
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Spent time:

Description

The ability to pre-fill fields for MS AD, OpenLDAP, etc. is missing.

Associated revisions

Revision ac9d8bed (diff)
Added by Steve Beaver over 3 years ago

Fixed #5030
Corrected LDAP Template display logic
Added jQuery to populate LDAP parameters on change and on page load

History

#1 Updated by Steve Beaver over 3 years ago

  • Status changed from Confirmed to Feedback
  • Assignee changed from Steve Beaver to Chris Buechler

Sorry but I don't understand this well enough to reproduce. Could you provide a step-by-step example that illustrates the issue please?

#2 Updated by Steve Beaver over 3 years ago

  • Status changed from Feedback to Assigned
  • Assignee changed from Chris Buechler to Steve Beaver

#3 Updated by Steve Beaver over 3 years ago

  • Status changed from Assigned to Feedback
  • Assignee changed from Steve Beaver to Chris Buechler

Corrected display logic
Added jQuery to auto-populate as required

#4 Updated by Steve Beaver over 3 years ago

  • % Done changed from 0 to 100

#5 Updated by Jim Pingle over 3 years ago

Just so this doesn't go unshown (love byzanz):

Demo of how 2.2.x worked:

And how it looks on 2.3 now, which appears correct:

#6 Updated by Jim Pingle over 3 years ago

  • Status changed from Feedback to Resolved

Also available in: Atom PDF