Project

General

Profile

Bug #5691

Cannot create limiter.

Added by Doug Dimick over 3 years ago. Updated over 3 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
Web Interface
Target version:
Start date:
12/23/2015
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Affected Version:
2.3
Affected Architecture:
All

Description

My system currently has no limiters or queues configured. When I attempt to create a new limiter it simply returns me to the By Interface tab with no feedback. A new limiter is not created.

pfSense Limiter.gif (726 KB) pfSense Limiter.gif Doug Dimick, 12/24/2015 10:54 AM

Associated revisions

History

#1 Updated by Steve Beaver over 3 years ago

I noticed while working on the traffic shaper that it is woefully short of input validation/warning messages. It does seem to work exactly the same as it did in v 2.2.x though.

Until someone finds the time to add some more validation (it is hideously complex) fill in a few more fields :)

This screen capture shows it in action so might provide some help:

#3 Updated by Steve Beaver over 3 years ago

  • Status changed from New to Feedback
  • Assignee set to Doug Dimick

#4 Updated by Doug Dimick over 3 years ago

Thank you, but queue creation is working fine. Specifically I can't create a new Limiter. I've never attempted it under 2.2 either, so perhaps I don't understand what's supposed to happen. But creating a new limiter... it does nothing.

#5 Updated by Chris Buechler over 3 years ago

  • Category changed from Traffic Shaper to Web Interface
  • Status changed from Feedback to Confirmed
  • Assignee changed from Doug Dimick to Steve Beaver
  • Target version set to 2.3
  • Affected Architecture changed from amd64 to All

it indeed doesn't work at all anymore and functions as OP describes. It did work in 2.3 at least semi-recently though I don't recall timing for sure.

#6 Updated by Steve Beaver over 3 years ago

  • Status changed from Confirmed to Feedback
  • Assignee changed from Steve Beaver to Doug Dimick

Correct form action parameters and the page now seems to perform as required.

#7 Updated by Steve Beaver over 3 years ago

  • % Done changed from 0 to 100

#8 Updated by Chris Buechler over 3 years ago

  • Status changed from Feedback to Resolved
  • % Done changed from 100 to 0

this is fixed. there is another recent regression there, opened #5697 for that

Also available in: Atom PDF