Project

General

Profile

Bug #6360

Choosing IKE mode auto on the mobile IPSec config can result in an invalid config.

Added by Steve Wheeler over 3 years ago. Updated over 3 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
Web Interface
Target version:
Start date:
05/16/2016
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Affected Version:
2.3.x
Affected Architecture:
All

Description

It's possible to end up in situation where neither the IKE mode or Negotiation mode are defined in the config file or shown in IPSec status.
More odd is that the customer that hit this was unable to select Aggressive mode from the drop down. The gui switched back to Main mode automatically every time.

I was unable to replicate this on my local test box but it should not be possible to get into this situation.

Associated revisions

Revision f30e15fa (diff)
Added by Chris Buechler over 3 years ago

Handle mode correctly with Auto IKE. Ticket #6360

Revision 065a9cd8 (diff)
Added by Chris Buechler over 3 years ago

Handle mode correctly with Auto IKE. Ticket #6360

Revision 5a677f81 (diff)
Added by Chris Buechler over 3 years ago

Handle mode correctly with Auto IKE. Ticket #6360

History

#1 Updated by Steve Wheeler over 3 years ago

See: CPY-83269

#2 Updated by Chris Buechler over 3 years ago

  • Status changed from New to Confirmed

it's definitely replicable, ran into it a couple days ago myself but haven't had time to get back to it yet.

#3 Updated by Chris Buechler over 3 years ago

  • Status changed from Confirmed to Feedback
  • Target version changed from 2.3.2 to 2.3.1-p1
  • Affected Version changed from 2.3 to 2.3.x

fix pushed

#4 Updated by Chris Buechler over 3 years ago

  • Status changed from Feedback to Resolved

fixed

Also available in: Atom PDF