Project

General

Profile

Bug #710

Interfaces error on WAN

Added by Mary Hendrickson about 9 years ago. Updated about 9 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
Interfaces
Target version:
Start date:
07/02/2010
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Affected Version:
2.0
Affected Architecture:

Description

Fatal error: Cannot unset string offsets in /usr/local/www/interfaces.php on line 495

This is the error message I have been getting since 20100621-2115. I have upgraded to 20100630-1459. On each upgrade, the LAN interface will lose its IP and I have to manually go through the interface setup. A the end of the setup, I receive a file already exists error and the correct IP will return to the LAN interface.

Associated revisions

Revision 8b7ae9a3 (diff)
Added by Jim Pingle about 9 years ago

Only unset if this is actually set. Ticket #710

History

#1 Updated by Chris Buechler about 9 years ago

  • Category set to Interfaces
  • Target version set to 2.0
  • Affected Version set to 2.0

#2 Updated by Jim Pingle about 9 years ago

Does your LAN IP disappear on the console at boot, or only when you view the LAN configuration in the web interface?

That error is unrelated to the behavior you are seeing if the LAN IP is lost on bootup, as it's only in the GUI. That said, I see why that gave you an error and I'll be committing a fix shortly.

#3 Updated by Mary Hendrickson about 9 years ago

My LAN IP does disappear at boot and needs to be configured again. The fatal error message comes up when I want to setup the WAN on the web interface.

#4 Updated by Mary Hendrickson about 9 years ago

This appears to have resolved with the July 4th update.

#5 Updated by Chris Buechler about 9 years ago

  • Status changed from New to Resolved

Also available in: Atom PDF