Project

General

Profile

Bug #7865

User groups -> Assigned Privileges doesn't work

Added by Arian olde Kalter about 2 years ago. Updated about 2 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
User Manager / Privileges
Target version:
Start date:
09/16/2017
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Affected Version:
2.4
Affected Architecture:
All

Description

When you try to add a new usergroup (system_groupmanager.php?act=new) then you can assign privileges on this group and click on the button it will redirected to system_groupmanager_addprivs.php?groupid=

User Manager.png (49.8 KB) User Manager.png Arian olde Kalter, 09/16/2017 09:41 AM

Associated revisions

Revision 7af38087 (diff)
Added by Jim Pingle about 2 years ago

Do not show group privilege controls unless the user is editing an existing group. Fixes #7865

Revision 81498c2c (diff)
Added by Jim Pingle about 2 years ago

Do not show group privilege controls unless the user is editing an existing group. Fixes #7865

(cherry picked from commit 7af38087fef168f213c6880c6782153630c13386)

History

#1 Updated by Jim Pingle about 2 years ago

  • Status changed from New to Confirmed
  • Target version changed from 2.4.0 to 2.4.1
  • Affected Version changed from 2.4.x to 2.4

The assign privileges control should be hidden when creating a group, but it's showing too soon.

Not critical enough to hold up 2.4, but if it's an easy fix it may make it.

#2 Updated by Jim Pingle about 2 years ago

  • Status changed from Confirmed to Feedback
  • % Done changed from 0 to 100

#3 Updated by Jim Pingle about 2 years ago

  • Status changed from Feedback to Resolved
  • Assignee set to Jim Pingle
  • Target version changed from 2.4.1 to 2.4.0
  • Affected Architecture set to All

Fixed

Also available in: Atom PDF