General

Profile

Chris Palmer

Issues

Activity

06/28/2020

02:05 PM pfSense Bug #10702: Todays Snapshot System does crash and does not start any more
Louis- There are no problems with the snapshots on my end either. I try to test every release that comes out. Pleas...

05/01/2020

12:25 AM pfSense Bug #9414: Hardware with Intel 82583V interface such as some Watchguard equipment fail to load interface

This looks like it was fixed upstream. https://bugs.freebsd.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=235147 is now closed/fixe...

02/29/2020

04:47 PM pfSense Bug #10303: pfSense-upgrade is not upgrading itself
https://forum.netgate.com/topic/150931/update
Looks like a bug or two still.
Follow Peters fix above if this go...
12:34 AM pfSense Bug #10303: pfSense-upgrade is not upgrading itself
Peter Pain wrote:
> I got a
>
> /bin/sh: cannot open /usr/local/sbin/pfSense-upgrade: No such file or directory
...

07/14/2019

01:03 PM pfSense Bug #9631: Multicast-Routing realy supported in actual pfSense !!??

Discussion- https://forum.netgate.com/topic/139218/sonos-speakers-and-applications-on-different-subnets-vlan-s

03/20/2019

08:04 PM pfSense Bug #9414 (Resolved): Hardware with Intel 82583V interface such as some Watchguard equipment fail to load interface

Per the post https://forum.netgate.com/topic/141709/nics-not-detected-on-watchguard-xcs-call-this-solved
The Int...

05/25/2018

11:18 AM pfSense Bug #8537: Update from 2.3.5_1 to 2.3.5_2 on nanobsd failed

I cannot confirm this.
Update from 2.3.5_1 to 2.3.5_2 on nanobsd successful here.

08/24/2017

01:49 AM pfSense Bug #7176: IPv6 Monitor IP does not seem to propagate
2.4.0-RC (amd64)
built on Wed Aug 23 05:47:05 CDT 2017
FreeBSD 11.0-RELEASE-p12
This now seems resolved.

08/22/2017

07:35 PM pfSense Bug #7176: IPv6 Monitor IP does not seem to propagate
edit to say- shows pending no matter if gateway ip is used to monitor or if a "monitor IP" is chosen. My original r...

08/06/2017

03:11 PM pfSense Bug #7272: 6rd not functioning on 2.4.0-BETA
I believe a recent change here may have broke 6to4 tunnel on WAN..
https://forum.pfsense.org/index.php?topic=13474...

Also available in: Atom