Project

General

Profile

Bug #10949

PPPoE server can't be added

Added by Danilo Zrenjanin 6 months ago. Updated 6 months ago.

Status:
Resolved
Priority:
Low
Category:
PPPoE Server
Target version:
Start date:
10/03/2020
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Affected Version:
2.5.0
Affected Architecture:
Release Notes:
Default

Description

I tested adding a PPPoE server on the latest snapshot.

2.5.0-DEVELOPMENT (amd64)
built on Sat Oct 03 00:53:52 EDT 2020
FreeBSD 12.2-STABLE

Once it's enabled and set, clicking the Save button returns back to Services/PPPoE Server without any listed PPPoE server.

Associated revisions

Revision 1d1b49cd (diff)
Added by Viktor Gurov 6 months ago

PPPoE server add fix. Fixes #10949

History

#2 Updated by Jim Pingle 6 months ago

  • Status changed from New to Pull Request Review

#3 Updated by Renato Botelho 6 months ago

  • Status changed from Pull Request Review to Feedback
  • Assignee set to Renato Botelho
  • % Done changed from 0 to 100

PR has been merged. Thanks!

#4 Updated by Danilo Zrenjanin 6 months ago

Patch works fine.

Though it is not working in the latest snapshot without the patch even though the PR has been merged 3 days ago.

Please check.

#5 Updated by Renato Botelho 6 months ago

  • Status changed from Feedback to Resolved

Danilo Zrenjanin wrote:

Patch works fine.

Though it is not working in the latest snapshot without the patch even though the PR has been merged 3 days ago.

Please check.

Builders are stopped due to integration of most recently ports quarterly branch. Thanks for validating the fix.

#6 Updated by Danilo Zrenjanin 6 months ago

Tested on:

2.5.0-DEVELOPMENT (amd64)
built on Sat Oct 10 01:03:57 EDT 2020
FreeBSD 12.2-STABLE

It works fine even without the patch. Ticket resolved.

Also available in: Atom PDF