Project

General

Profile

Bug #3886

(TurkishLanguage) After the firewall rule for example (lan rule) does not come "Apply Button"

Added by N.Selim GUNER almost 5 years ago. Updated over 4 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Category:
Web Interface
Target version:
Start date:
09/23/2014
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Affected Version:
2.2
Affected Architecture:
All

Description

Hello i will explain that bug on forum that topic

https://forum.pfsense.org/index.php?topic=78795.0

Please update latest pfsense turkish pot and pfSense.mo file on translation page.

History

#1 Updated by Chris Buechler almost 5 years ago

  • Assignee set to Renato Botelho
  • Priority changed from High to Normal
  • Affected Documentation 0 added

not sure of status here, assigning to Renato for follow-up.

#2 Updated by Renato Botelho almost 5 years ago

  • Status changed from New to Feedback
  • % Done changed from 0 to 100

Done. We will have a new translation server available soon to make users able to translate again.

#3 Updated by Chris Buechler over 4 years ago

  • Status changed from Feedback to Resolved

#5 Updated by Phillip Davis over 4 years ago

It did not resolve - switch to Turkish, edit and save a firewall rule. The "Apply" step of the sequence is not displayed - it goes straight to the "reloading in the background" thing and a close button.
Also recent forum thread https://forum.pfsense.org/index.php?topic=86808.0
My proposed fix: https://github.com/pfsense/pfsense/pull/1441

Actually it would be good to pass $showapply=true explicitly in all calls to print_info_box_np() that are for things that must have the Apply button displayed. I am happy to do that in the next day or so, if someone agrees on the principle.

#6 Updated by Phillip Davis over 4 years ago

That pull request has been merged, so this particular thing should be fixed in 2.2

Also available in: Atom PDF