Project

General

Profile

Bug #583

pppoe period reset doesnt work

Added by Bipin Chandra about 10 years ago. Updated almost 10 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
-
Target version:
Start date:
05/09/2010
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Affected Version:
2.0
Affected Architecture:

Description

period reset in pppoe doesnt seem to work and more info on this on this link
http://forum.pfsense.org/index.php/topic,24960.0.html

Associated revisions

Revision 5fac8174 (diff)
Added by Jim Pingle about 10 years ago

Rework check for PPPoE reset setting, it wasn't matching at bootup so the reset file was not getting added properly. Ticket #583.

History

#1 Updated by Jim Pingle about 10 years ago

  • Status changed from New to Feedback

Might be better on new snapshots but needs tested.

#2 Updated by Bipin Chandra almost 10 years ago

if we click disconnect under interfaces and wait a bit then it connects automatically if dial on demand is ticked so that seems to work fine but periodic reset and idle timeout still doesnt work as i had kept a perios reset of once per day at midnight but it never disconnected and reconnected and also i had kept a idle timout of 1hr but the connection is never brough down when no1 is using.

#3 Updated by Marcus Brown almost 10 years ago

This needs to be carefully tested again since the recent changes to the PPPoE configuration code reworked it a bit.

#4 Updated by Bipin Chandra almost 10 years ago

works fine now

#5 Updated by Chris Buechler almost 10 years ago

  • Status changed from Feedback to Resolved

Also available in: Atom PDF