Project

General

Profile

Bug #930

attempt to create routing group - does not create it

Added by Scott Howell over 8 years ago. Updated over 8 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
Routing
Target version:
Start date:
10/01/2010
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Affected Version:
2.0
Affected Architecture:

Description

System: Gateway Groups

When attempting to create a rout group (System -> Routes -> Groups), upon completion, the system acts as if it has completed, but the group does not show in the list.

-Scott

History

#1 Updated by Tony Graziano over 8 years ago

I would suggest this is related to:

http://redmine.pfsense.org/issues/919

Please confirm so this can be closed.

A workaround would be to update firmware, then backup and edit backup to remove gateways with "monitor ip" manually entered in them, then restore. After the restore your gateway should recreate (if dynamic ip), if not manually recreate it, then create gateway group.

#2 Updated by Marcus Brown over 8 years ago

I tested this issue and it works for me on a recent snapshot. I get a group showing up in the list.

If you haven't tested on a recent snapshot, please download one and test this again. Also, please re-save, or delete and re-create your gateways entries.

#3 Updated by Scott Howell over 8 years ago

I have downloaded Today's Snapshot, and it appears to create the group.

This appears to be fixed.

Thank you!

#4 Updated by Chris Buechler over 8 years ago

  • Status changed from New to Resolved

Also available in: Atom PDF